Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ön

Från universums ensammaste plats
ser jag solen gå upp

sedd från trädet
är jag ett bihang till min egen skugga

under stupet sjunker kylan
sväljer undan speglingen

morgonens strålande tomhet
snuddar vid lavansiktet

ett läte från tidens ände
hälsar solen




Fri vers av svernbygrabben
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-23 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben