Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men mitt hjärta då?

Vad rädd om dina tänder
och din oskuld
fick jag lära mig som barn

Men mitt hjärta då?




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 10:14



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Så djup, så träffande, väcker eftertanke hos mig, når min själ på djupet, det är lyckad poesi när den är som allra bäst!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP