Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skribenten poeten ingen skriver som jag gör

Härligt när pennan glöder
och bläcket rinner på
orden bara kommer
som på papperet ska stå

Inre porten har öppnats
med en kraft helt ljuvligt fri
driver på och tvingar
det går inte att låta bli

Lyder i stunden och skapar
låter budskap komma ut
ibland är de stilla och mjuka
ibland helt full av krut

Skriver på för glatta livet
kan höra vårbäckens sång
det bara flödar fram i toner
fångar upp dem i ett fång

Då kan hända de glöder
massa färger på mitt staffli
allsköns vackra blommor
med ett och annat bi

Livets alla olika nyanser
lyser upp på skrivna blad
vill inspirera lyfta andra
hoppas göra någon glad

Jag är skribenten poeten
ingen skriver som jag gör
mina ord är faktiskt mina
pennan stadigt handen för






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-05 10:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt som gör en glad. Så kul att skapa något eget.
2018-10-09

    Runsaasti täytettä
Som ur en frisk vind är din pennas formationer. Långt från all unken luft under ovärdigt vända kappor.
2018-10-09

  Elinor Sörensson VIP
Vackert uttryck för inspiration och lust att skriva och skapa.
2018-10-05

  Kungskobran VIP
Jag är mig själv nok, härligt
2018-10-05

  Solstrale VIP
Det var rinnande som vatten med flödande rytm och en tydlig melodi! Bravissimo :)
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP