Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sju gångar större

 

Jag tänker på människans girighet
Nu sju gångar mer större

Jag tänker på människans hjärta
Nu sju gångar mer död

Jag tvivlar på att det finns rättvisa någonstans i världen
Eller på någonting som heter mänsklighet

Jag önskar världen inte mer än icke ego
Ock icke gudar

Jag har ingenting i mitt liv att sakna
Jag har förlorat allt!

Min sorg, tystnad och ensamhet
Nu sju gångar större än himlen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-04-24 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP