Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan ingen ser

tårar som faller

är smärta ett vakum

hinner inte tänka

utan känna någonting

blott tiden är förbi

ett passerat steg


tårarna du såg

är äkta för mig

men de finns dagar

jag kväver dem om igen

för ett påklistat leende

 


 




Fri vers av Lindizz
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 13:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs i själen...kram
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz