Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ridån

En intuition som ej innehåller fördomar brukar vara korrekt men vilseledande..
Ett varningsystem som bygger på erfarenhet, självkänsla och rädslor




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi