Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande Ocean

 

Oceanen 

gnistrar levande

 glittrande av guld

 sprakande av glöd

I dess djup

flödar rörande strömmar

 värme kysser kyla

Vindar reser vågor

Ett gränslöst Hjärta öppet bortom alla horrisonter

Här

blommar vild utslagen skönhet

 Vacker vila

Sjungande stillhet

Glödande glädje

Kärlek till livet

från livet

som

är

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-24 14:20



Bookmark and Share


  Blåbäret
Drt naturliga får rum att leva i här.
Underbart.
2013-04-30

  Knådan
Kul att se att du formgivit texten.
2013-04-30

  Nina.H
Älskar havet och dina ord om detta
mäktiga vatten! Applåder!
2013-04-27

    ej medlem längre
Du finns i mina oceanögon så jag ger dig min ögonkast så ge mig din dikt i ord i din uppläsning min vän från förr
2013-04-27

  Ninananonia VIP
vackert...
2013-04-25

  Lena Själsöga Keijser
levandevacker rörelse andas dina ord
2013-04-24

    ej medlem längre
Fina starka ord som berör.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP