Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara två

När dagen känns tung å grå
önskar man att man va två.

Å barn hör livet till
så visst, ja vill, ja vill.

Ja vill ha en mysig mamma
nu medesamma.

Ja vill ta ett kliv
in i ditt liv.

Vi ska mysa bara du å ja
vi ska gosa å ha de bra.

En vanlig måndagskväll me dej
blir som en julafton för mej
för du e en sån underbar tjej.

Visst skiljer de i ålder några år
men fäll inte någon tår
för för oss finns de en vår.

Ja vill ha en mysig mamma
nu medesamma.

Ja vill ta ett kliv
in i ditt liv!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 479 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-29 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra.
2013-12-06

  Maj-Lis VIP
Mycke bra
2013-05-02

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-05-02

  Bodil Sandberg VIP
Härlig poesi! glädjefullt livslustigt och bra rim!
2013-04-30

  mysing
måndagskväll hela veckan..
gott :)
2013-04-30

  Nina.H
Härligt längtansfullt skrivet på
rim dessutom! Så bra!
2013-04-29

  Angela Bohlin VIP
Det är underbart att vara två.. du tänker så rätt så...
2013-04-29

  Angel of love
Väldigt bra,priset är ditt!!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck