Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han blev så glad..


Plötsligt kände han vad meningen var...

och han blev så glad.. så glad..

tills..

han förvirrat försökte komma på det igen..

Leende förstod han att han i alla fall känt till det en stund och nu var en av dom..

Och gick med stolthet.




Fri vers av micke marin
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 22:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
:-) så lätt glider det ur händerna
men jag höll i det en stund...tror jag
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin