Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikus utan inbördes ordning från april 2013

nu är luften som
midsommarnatt klockan tre
daggen i gräset


---


behöver något
som inte du kan ge mig
det är farligt nu


---


bekräftelsen -
det värsta giftet jag har
blir ej av med det


---


fan helvetes skit
behöver det så mycket
varför är jag här?


---


ögon, nacke, mun
allt på dig är så vackert
sovandes, fridfull


---


trygghet är havet
älskar det, behöver det
men det gör mig rädd




Bunden vers (Haiku) av Röda Sam
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-25 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam