Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda vi har

Livet är för kort
för att kasta bort det.
Att ha roligt,
att njuta måste man göra
här och nu...
Livet är förgängligt
och vem vet,
det kanske är det enda
vi har...

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J