Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min åsikt

 

 

Du har alltid rätt att vara lycklig

med eller utan mig

du är inte allt skyldig

inte heller bindande 

för kärleken

den bara existerar utan tvång

ingen har lyckats kedja fast den

någon gång.




Fri vers av Rise Little One
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-25 11:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En åsikt som delas av många...
2013-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ju mer kärleken
man håller fast den
flyr, om man släpper
taget lite, då blir den yr
och undrar vad som gått
överstyr, ja se den sig ju bryr...
2013-04-25

    Ken Cassel
Tjusigt, Thu :)
2013-04-25

  Lars Hedlin
JA insikten stor i denna..kram
2013-04-25

  Linda CH VIP
Så sant! Fint skrivet.
2013-04-25

  Järnkatten
Precis så är det, man får bara vara tacksam när den kommer förbi...
2013-04-25

    ej medlem längre
fint!
2013-04-25

    ej medlem längre
Stor & varm & äkta sanning!
2013-04-25

    ej medlem längre
klockrent! bra!!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One