Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl slipad!

En lärare från Bornapartes
sa detta är inte någon harts!
Fjärdedelsmineral
kan nå´n detta i vår sal?
Men visst, det måste ju vara kvarts!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-25 11:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra bra
2013-04-25

  Tarantaran
Fast det är inte lätt att se
på långt håll, köpte i Luxor
en Tutankhamon- statyett som
visade sig hemma vara gjord
av smutsigt paraffin, inte av
sten. Framme fick man titta
på " riktiga " statyetter,
turisterna märkte väl
oftast detta i sina
hemländer :)

2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt