Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Än dina tårar

 

Jag ser dina tårar smidiga…

Faller
Faller
Faller

På min kind

Målar den eviga tystnaden
Målar den eviga sorg
Målar den sanna kärleken

På din kind

Jag är ingen än dina tårar
Jag ingen än din sorg
Jag är ingen än tystnad inom dig

Så hjälp mig ur min ensamhet ut

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2013-04-25 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP