Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång på gång...

Sången förenar och gör
oss människor på gott humör
folk utan sång de bara dör!

Sången är en så sällsam kraft
liksom en magisk inre styrka.
Sången har alltid förenat människor
som utsatts för förtryck
med den har de hållit ihop
och förstärkt sin styrka.

Och alla kan vara med
ifrån alla led och göra sin
stämma hörd i sången
och där ta ut sprången...

Vad jag gör nu...
På väg till allsången...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-25 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt i toner
2013-04-25

    ej medlem längre
Så trevligt att vara med i allsång.
2013-04-25

  Rise Little One
Får jag hänga med till allsången?
2013-04-25

  Tarantaran
Det finns tonhealing
man kan få! Men man kan
sjunga, spela, lyssna och
ordna helandet själv :)
Fint skrivet om det!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt