Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan en gbg:svits

Graffiti fanns förr sa en vis!
Så kan det va´ men upp till bevis!
Visst det är la lätt
att på det svara rätt:
Hällristningar är det givetvis!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-25 15:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jättebra!

Den allra äldsta tobaksreklamen
finns här i Östergötland på en
runsten som heter Rökstenen.
2013-04-26

  lodjuret/seglare VIP
Tänk så lustigt. Ibland kan man komma till en timrad stuga som stått där sedan väl Hedenhös eller så, minst en hundra år minst i vilket fall och upptäcka samma gamla sanningar ristade i träet som folk kläcker även idag.
2013-04-25

  aol
det är göteböjska bravo gillas Evabritt
2013-04-25

  Lars Hedlin
Gött.
2013-04-25

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt
Jawisst Detta är en GBG:svits.
Så Sant Så.
Genialiskt Diktat.
Kram Irene Åberg
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt