Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm april 2013


Syndaflodens maya

Är luften den slöja
hinduerna kallar maya
och som döljer tillvarons innersta väsen?

Var syndafloden den blöja
som skulle suga upp världens synder
när människan fortfarande var spädbarn?

Är skogen den tröja
som saknar brandskydd
mot helvete och skärseld?




Fri vers av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-26 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm