Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vits på fransk visit!

En turist uti Marseille
frågar stadsborna, vem tar då sej...
Ingen kan svara
vem kunde det vara...
En fiskare blir det ju för mej!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-26 12:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes ofcorse
2013-04-26

  Rise Little One
så klart, det måste vara en fiskare i Marseille :)
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt