Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medgång hela tiden!

Vem har mest medgång, sa en snobb
så tufft till mig en gång på mitt jobb...
Det vet jag, sa jag
allt i ett andetag:
-Det är ju sonens älskade bob!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj skrivet!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt