Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste av allt

Det finaste av allt
var
när vi gjorde snöänglar på marken
Men
Jag kommer inte ihåg
vad du heter




Fri vers (Fri form) av arcoiris VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-27 01:31



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Jätte vackert som träffar själen ögonblickligen - du berör!
2013-05-24

  arcoiris VIP
Tack fina Lisa!
2013-05-13

  lisa"puzzle"svensson
Ibland är det bara det allra viktigaste som stannar kvar hos en...fin!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP