Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första...

Den första som tar på mig
av kärlek
och inte bara av åtrå
vinner mitt hjärta
direkt




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-27 09:24



Bookmark and Share


  Ex¤animo
De där glasskorna...
2016-09-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
alla bör så göra, ty inget annat än kärlek bör riktas till dig.
2016-08-03

  Nils-Robert
fint skrivet om längtan av riktig kärlek
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP