Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Magiska är dina läppar

 

Ett tyst leende skickade du till mig

Magisk!
Magisk!
Magisk!

Fyller du atmosfären om mig

I natt,
Drömde jag om dig
Du kysste mig och gav mig tillbaka min tro på dig

Magisk!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-27 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP