Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton, don efter person!

Trött katolik, biskop från Lund
går hem för att möta sin John Blund
möter då en tös
som var så generös
erbjöd honom himmelsk glädjestund...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-27 13:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kanske gott för de båda.......??
2013-04-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Pyser från någon form av gasledning”?
2013-04-27

  Rise Little One
Ojdå, är det tillåtet ;)
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt