Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i mitt eget liv

Tiden skenar iväg
försöker få kontroll
PANIK!

"Imorgon, då ska det vara klart"
"Imorgon? Var det inte på torsdag?"
"Nej, imorgon..."
PANIK!

Ingen kontroll på mitt liv
allt går så fort
Stress, prov, stress, resor

"Ska vi åka imorgon? Var det inte på fredag?"
"Nej, imorgon..."
PANIK!

Världen snurrar för fort

Kan inte göra något
Jag går vilse

"Hallå? Finns det ingen som hör mig?"




Fri vers (Prosapoesi) av Lilla Bambun
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-27 16:02



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Oj! Verkligen klockrent uttryckt. Hemskt när det känns så där. Hoppas att diktjaget finner ett sätt att sakta farten.
2020-09-29

  EmelyB
Ja allt snurrar på och tillslut blir man som i en karusell åksjuk. Du skulle man behöva någon som stannade karusellen och lätt en kliva av
2014-03-28

  Mona Nordkvist VIP
Vi är nog många som tycker att
världen snurrar för fort.
2013-04-27

  Lollitta VIP
Kan inte göra något
Jag går vilse

"Hallå? Finns det ingen som hör mig?"

++++

Det samma för mig men Jag hör Dig !!!!!!!!!!!!!!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun