Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sak som stör mig.


Så, nu är det sagt!

Det
är inte
poesi
bara för
att man
byter
rad
var och
vartannat
ord!

Tack!




Fri vers av Bittersweet Bowtie
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-27 20:04



Bookmark and Share


  Bittersweet Bowtie
Svar på tidigare:
I sanning! Men när man väl hittar åt en intressant text som är förstörd av detta meningslösa lemlästande med Enter-knappen, så förlorar hopp om poesin.
Poesi är skaldekonst i alla former, vilket innebär att definitionen är väldigt bred, så att slita sönder sin text med denna Enter-spasm är fullkomligt onödigt.
Min poäng: en längre text blir inget mer än en prövning av tålamod, men vid kortare texter kan detta bidra med med viss känsla. Men jag motsätter mig starkt detta arbetssätt, då radbyte är till för ämnesbyte i längre texter.
2013-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Men det man störs av behöver man heller inte läsa.
Och vem har förresten rätt att avgör vad som är poesi och vad som inte är det?
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie