Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledstjärnan

Någonstans finns en stjärna så klar att den leder en hem igen
Så det är bara att försöka titta upp och fortsätta att vandra igenom tiden




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-27 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfull livssyn med styrka i. Gillas!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi