Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When i need you!

When i close my eyes i can feel you so strong

you are infront of me holding my hands and kissing my lips

 

The sent of you taste like varm life

we are making love

 

We have tasted heaven

like the song of Leo Sayer

 

When i need you

i just close my eyes and you be there




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 07:31



Bookmark and Share


  Angel of love
Vackert!
2013-04-28

    ej medlem längre
Underbar känsla i dina ord till en lika underbar låt...
2013-04-28

  Carina Bendix
Vackert och innerligt!
2013-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar den sången...vackert innehåll i din dikt...
2013-04-28

  Rise Little One
Visionering är alltid kraftfull och kan göra underverk.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin