Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick i Götets skick

Ute på en ny bodega
utfrågas jag av en kollega:
-Vilken bark du då
gav namn åt mössa så?
-De e´ la´så klart barken Vega!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har pluggat i Götet fin limerick!
2013-04-28

  Lars Hedlin
Hepp ;)
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt