Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tennis, men annan sport

Dåligt kan det va´ slå i detta
men det kan ju också va´ det rätta
Om man kan få till
just det man då helst vill
den där bollen i nätet få sätta




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 11:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes exact så...
2013-04-28

  Rise Little One
precis det jag ville spela idag men fick inte till det riktigt :)
2013-04-28

  Tarantaran
Jag skrattade åt
din text, rolig!
tänkte inte först
på basket :)
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt