Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I takt, ändå otakt...

-Du är ju en ringrostig tjej,
sa grabb som gick bredvid mej,
du går så sakta!
Jag honom betrakta
och sa: -Gosse detsamma till dig!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 14:08



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt. Rinrostig-Gosse.
Man får väl Vandra
som man vill
i takt eller otakt.
Kram Irene Åberg
2013-05-02

  Lars Hedlin
Bra ;)
2013-04-28

  Rise Little One
Strålande replik :D
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt