Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troligt!

Nu när det i DN annonseras
att skrattet är medicin
som kan läka den sjuke
och den stelbente blir den mjuke
då är det väl risk att
det blir skatt på skratt
ifall Skatteverket just på det bladet får fatt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-28 15:22



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar den.
2013-05-02

  © anakreon VIP
Skratteverket?!
Calle fnissar förtjust
2013-05-02

  ULJO
Den var bra den
2013-04-28

  limerick
Riktigt skattretande.
2013-04-28

  Tarantaran
Det var roligt,
mycket troligt,
borgarna behöver
inte betala för de
är skrattbefriade
2013-04-28

  Rise Little One
hmm. mycket möjligt ...
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt