Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midas


det går bara inte bra
det går inte alls

jag har ingen aning om
vems dag det är
definitivt inte min
allt jag gör blir fel

på mitt eget vis
liknar jag kung Midas

skillnaden är
att allt jag vidrör
förvandlas inte till guld

det blir mest skit




Fri vers (Fri form) av Jnåt
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 22:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor. Du synliggör "skitdagen" på ett sätt som får mig att le mitt i bedrövelsen.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jnåt