Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet från min synvinkel

Som ett tjockt lager av is gömmer luftbubblorna från livet under ytan, gömmer sig tårarna under den hårda fasaden, som en pojke som springer o springer men kommer ingen vart, som en flicka skriker men ingen hör det, som kärlek som påstås vara det bästa här i livet dödar miljoner människor överallt i världen, som jultomten finns, är i stort sätt allt här i världen fake.




Fri vers av puumba
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba