Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.04.2013 Söndag.


Hoppets gryning*

I den dunkla, varma och sömniga doften
av mitt nattläger kurar mina tankar
om kaffe och lite ost vid datorn.

Jag vandrar ut till min bön
i väntan på det största av under.
- Gud, håll mig vaken.

Den stora orubbliga längtan
till outrannsaklig fullkomlighet,
vänder mina stenar till salighet

i de sista ovetande dagarna
och längtansfulla nätterna.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-29 06:32



Bookmark and Share


  Nina.H
Berörande läsning..bra skrivet!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP