Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bränn oss till helvete!

 

Jag vandrar på den dystra Sverige
Det tysta landet

Här hör jag absolut inte hemma!
Varför kom jag hit som flykting ?

Där borta i Irak hörde jag inte hemma heller
Varför flydda jag ur Irak ut?

Människan är orättvis!
Religionen är orättvis!

BRÄNN oss till helvete
Vi som ej tillhör något land!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-29 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP