Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

René Magritte (mark my words)

 


PIPA

 

 

Det här är en pipa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-29 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passar In På Anletet
2013-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Har du sett omslaget på Gary Numans "Pleasure Principle"?
2013-04-29

    ej medlem längre
pyramid...
2013-04-29

    Meretseger
Nej det är une pipe det inte är
2013-04-29

    ej medlem längre
Det är ORD som beskriver att det är en pipa. Eller så kan det vara en BILD som gör samma sak. Hur som helst är det ingen pipa. :)
2013-04-29

    ej medlem längre
Nej, det är inte en pipa, det är en pipa! (could go on forever)
2013-04-29

  hansensson
Dagens skratt.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson