Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grynings lind

 

 

 

 

 

in finna

åter se

skymningens toner

vecklas ut

nattens frö

i längtans rikliga mylla

 

 

åh spira du

grynings grind

vajande lind

nattens väta strödd

varje grässtrå

sav som nektar

 

blomblad vinden bär

skönja dansande

skir soluppgång

dagen klär

 

där

vattenytan

näckros guppar

stillnar brisen

brister puppan

 

fjärilsvinge

seglar klockeblå

fjär från himmel

fjär från jord 

i kärlek smord

 

så nära

så nära

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-07 01:03



Bookmark and Share


  Nina.H
Böljande fint strömmar orden..
ljuv läsning och ljuv poesi..
2013-05-21

    ej medlem längre
Ord prunkar vår
hyllar liv till vilja
2013-05-19

  Lars Hedlin
Mycket fin
2013-05-07

  Bibbi VIP
Å, så fin.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight