Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje handlig har en konsekvens

Tar du livet på allvar min vän?
Ser du efter varje handling,
vad som kommer sen?
Ser du om dina ord sårar,
om du trappar på någons tå?
Tänker du på vad du gör,
innan du handlar?
Hur möter du dina medmänniskorna,
varje dag?
Om du skulle möta dig själv,
skulle du då se något bra?

Vad tror du?
Har du ett bra svar?

För hur du möter andra,
det är så de möter dig.
Tänk noga på dina handlingar,
överväg varje ord.
Innan du får tillbaka det du gjort,
ifrån nån annan.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-29 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.