Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resande fot

Har ni någon gång funderat över
uttrycket "på resande fot"? Borde
det inte heta "på resande fötter"?
Jag vet inte hur ni gör, men jag
brukar ta med båda fötterna när
jag reser.

Men nu har jag fått förklaringen:

Den ena foten är ute och reser.

Den andra stannar hemma.
Ägaren försöker få in den
på arbetsmarknaden.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-10 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna var faktiskt riktigt rolig! :-)

2015-09-11

  Lars Hedlin
JA ett bra exempel..
2013-05-17

  Eva Helene VIP
Ja, det är nog klokast så! :)
Fint funderat och formulerat!
2013-05-11

  Angela Bohlin VIP
Gud sicken söt liten rackare
2013-05-10

  Angel of love
:) ja så är det kanske!!
2013-05-10

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2013-05-10

  Nina.H
Så finurligt! Ja så är det nog..för
inte kan man åka på semester hur
som helst när man är arbetslös.. :)
Man måste alltid vara tillgänglig..
då kan lika gärna en fot vara hemma
och svara i telefonen om det dyker
upp ett jobb. :))
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck