Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört på stan...

En liten fröken från Taberg
fick i kelstund på kind så blek färg
när mannen sa då:
-Allan Berg jag! Nöjd sååååå!!!
-Men jag tyckte du sa Wallenberg...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-30 07:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ...;)
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt