Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trutarna cirklar


trutarna cirklar

till vårens mognande frukt

hör bebisskriken




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-30 13:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint..skaldat!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP