Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ända till första maj



långt in i skafferiet
där finns sånt man vanligtvis inte dricker
porter, metaxa, pors
med mera med mera
långt in i skafferiet
där finns sånt man vanligtvis inte dricker
men idag firar vi valborg
och jag börjar bli jävligt trött på lugnet
som har jobbat i symbios
med sol och lite för mycket vind
mest hela dagen

långt in i skafferiet
har jag smitit in och avhamstrat
det mesta av skiten
och när jag nu skrivit denna
text som lär vara min sämsta
och mest ogenomtänkta någonsin
så tycks hjärtat pumpa lite snabbare
och snart blir det en cykeltur
in motn den vackra staden
med de vackra människorna
och de jävla fulla asen
och allt fyllesnack
som fördriver tiden
ända till den första maj
då jag ska demonstrera
mot bakfylla




Fri vers av comfort_noise
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-30 22:22



Bookmark and Share


  blåhimmel
Kul! Känns lite bitter.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise