Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finding you!

Peeling of every layer


 Finding my inner self


 


And in all the warm tenderness


i  finding you


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-01 10:37



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
* ~ Vacker ~ *
2013-05-02

  Angel of love
Varm och fin..
2013-05-02

    ej medlem längre
Härlig mjuk ömhet.
2013-05-01

  Carina Bendix
Åh, vad vackert! :)
2013-05-01

    ej medlem längre
Nice written!
2013-05-01

  Rise Little One
Deep down in the source where pure love is real love...
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin