Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu när du inte är min längre

Det gör ont
Att se dig le
Att veta att det en gång
Var mig du log åt.

Nu kan du inte ens
Förmå dig att se åt mitt håll,
Som om jag vore
En sjukdom som spreds genom blickar.




Fri vers av tillfällighet
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-01 20:05



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Vad bra du beskriver känslan!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet