Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vassa K N I V A R




långsamt stiger toner, ökar i intensitet,


luften skakar,


harmonier byggs sakta upp,
rökfyllda väsen sluter kring kroppen,


det är så stilla här,
över marken, i mitt lugn,
min syntetiska viloplats, utanför verkligheten,


taket hänger ner som ett blött lakan,
här skapas storverk, här föds monster,
här avrättas oskyldiga med vassa knivar.




Prosa av hedenstedt
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-01 21:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
r4iktigt spännande text. bra!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt