Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla våga.

unaffected
du är
oberörd opåverkad

du tänker inte efter
känner inte
du tänker verkligen inte på det
eller vill du inte?
för du är ju med mig än
vad är du rädd för?

affected
jag är
påverkad berörd

jag tänker för mycket
känner allt
jag tänker och känner
känner och tänker
och jag vill
för du är ju med mig än
jag är också rädd

vad är vi?




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-02 01:14



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkännande.
Snygg text.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp