Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte den jag var

Där jag lämnade dig
Där finns du
Jag gav mig hastigt i väg
och aldrig mer
ska någonting där förändras

När jag vill kan jag resa till dig
och då ska jag finna
Att rosorna har vissnat
och att dina ord som var som vin
Bara är vanligt vatten

Där jag lämnade dig
Där finns du
Där har ingenting förändrats
Men någonting hos mig
Har för alltid förändrats




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-05-02 09:12



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Ett sant illustrerat avsked noga övervägt av bestående karaktär
2013-08-15

  aol
så insiktsfullt vackert skaldat
2013-07-22

    Mia Sedvall
Jättefint:)
2013-07-19

  stig wikman
Väldigt vackert
Men oss poeter
lämnar du väl
aldrig ?
LOVE THAT POEM.
2013-06-02

    dreamoflife
Insiktsfullt!
2013-05-08

  Lärling
Insiktsfull dikt skrivet på ett vackert sätt!
2013-05-03

  Alva Johnsson VIP

Grattis till den
fina placeringen
2013-05-03

  själensfrihet
Oj vad sant!! Så jag ryser vad bra skrivet!!!den bokmärker jag.kram
2013-05-03

  Angel of love
Känner en sorg, men med värme!
2013-05-02

  Alva Johnsson VIP

Vemodet rymmer ändå en trygghet:
När jag vill kan jag resa till Dig.
Vackert.
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP