Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pling-plong

Han tryckte på knappen.
Ringklockans pling-plong-ande ljud
hördes eka inne i lägenheten.
Efter en kort stund öppnades dörren.
Hon hade en badhandduk virad
runt kroppen:

- Hej och välkommen!
sa hon.

Hon var precis så som han hade
föreställt sig att hon skulle vara.
Så vacker och med ett så vackert
leende.

Hon går in i vardagsrummet.
Hon ställer sig mitt på golvet
med ryggen mot honom.
Hon låter badhandduken falla
till golvet.

Han går fram och ställer sig bakom
henne. Med sina händer smeker
han hennes mage. Mjuka, lätta,
dröjande smekningar.

Sedan




Prosa (Kortnovell) av Dan Myrbeck
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-28 16:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
En bra början...;)
2014-09-07

  Stigi Skog
Han kanske får något i handen som han inte vill ha? "Hon" står ju med ryggen mot honom med golvfallet badlakan...
2013-08-23

  Connie
Sedan tog inspirationen slut ;)
2013-07-13

  Magica VIP
sedan....ringde det på dörren :)
2013-05-30

  Marianne Räf
...man får alltså själv tänka sig fortsättningen...
2013-05-28

  Maj-Lis VIP
Het den...ja sedan
2013-05-28

  Nina.H
Hups..där tog sagan slut!
Snopet! Det var en retlig
liten dikt.. *LER*

2013-05-28

  Angel of love
Oj, sensuellt och hett!!
2013-05-28

  Lars Hedlin
Mycket erotiskt vackert ;)
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck