Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en sekund

Vi vet inte
vad som av morgondagen blir.
Vi vet inte vad som händer
när denna sekund
har passerat förbi.

Vi kan räkna med
att bladet som faller ner
kommer att träffa marken snart,
men vi vet inte
vad som skall komma i dess väg.

Vi kan räkna med
att marken bär i morgon
på samma sätt som den bar idag,
men vi vet inte
vad som väntar under ytan.

Vi kan försöka att räkna ut,
men vi vet inte vad som sker
när denna sekund
har tagit slut.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 804 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 17:07



Bookmark and Share


  sigurd
Sköna vers, Mjuka och goda ord.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten