Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bor redan här

Vänta nu
Vem släppte in dig
här?

Jag kan inte minnas
att jag sa
kom in?

Kom inte närmre

Låt mig bara vara
jag vill tro
att min värld
är den jag vill
vara
i

Det perfekta livet
levde jag ju
innan du

Gå!
Vänta!
Stanna!

Du har ändå redan flyttat in.




Fri vers av Majalis
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan så fin! mycket bra :)!
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis